Spectre

Precis när kroppen och huvudet börjat slappna av på riktigt så är det dags att vända hem mot Stockholm igen. Det slår liksom aldrig fel att man skulle behöva den där sista extra lilla dagen, men man kan väl inte få allt?!

Skönt och välbehövligt har det ändå varit med ett litet avbrott i vardagen känner jag. Att komma ut till lilla Vinninga har ändå sin charm så att säga.

  

Har hunnit med mycket också tycker jag… Promenerat, kollat när brorsan spelat hockey, lekt och dansat med småkusinerna, ätit god mat, sovit, träffat vänner, och sist men inte minst så såg jag och pappa den nya Bondfilmen!

  
Hur sugen blir man inte på att spela i en Bondfilm ändå?!

Med tanke på hur bra Skyfall var så hade jag skyhöga förväntningar på Spectre, Daniel Craigs fjärde och sista? film, och jag tycker verkligen den infriade mina förväntningar! Bra intrig, snygga klippningar, oväntade vändningar, bra skådespel och framför allt en sjukt bra inramning av de fyra filmerna som nu Craig gjort. Hurra för det! 

Jag skulle ljuga om jag säger att jag är ett inbitet fan som kan alla Bond-rullar från förr men jag tycker ändå att de här senaste fyra filmerna, bortsett från Quantum of Solace, lyft Bond till nya moderna nivåer och jag hoppas det är så det kommer fortsätta.

Imorgon är det dags att koppla på skådespelarhuvudet även för mig. Nu väntar två intensiva veckor med repetitioner och genomdrag inför stundande premiär av Satans Demokrati! Inte direkt någon Bond-film men man måste ju börja någonstans tänker jag?!

Ni vet väl att ni även kan följa mig på instagram?

/A

Leave a Reply