Like A Prayer

Den gångna helgen började på bästa tänkbara sätt i fredags kväll med biobesök – En underbar jävla jul

Det var längesen jag både skrattade till mig magrutor och grät en skvätt till samma film, missa den inte!

 
Efteråt vände känslorna dock ganska snabbt för precis när vi kom hem från biografen och slog på tv:n drog de extrainsatta nyhetssändningarna igång med anledning av attentaten i Paris. Vad är det egentligen som händer med världen?!

Fredagen den trettonde fick en helt ny innebörd, och det som hänt har nog knappast gått någon obemärkt förbi.

I mars släpptes biljetterna och sedan dess hade jag sett fram emot lördagen den 14:e november. Det var nämligen då jag skulle få se Madonna för första gången, men jag tror att jag talar för fler än mig själv när jag säger att det var med en lite märklig känsla i kroppen man gick in genom portarna till Tele2 Arena… Men vilken kväll det blev!

 

Gissar att ni kanske redan sett klippen som cirkulerat från konserten, men det är något av det mäktigaste jag varit med om så det tål att ses igen. 

Mitt i konserten höll The Queen of pop ett fantastiskt tal som inte lämnade någon oberörd, och efter en tyst minut levererade hon tillsammans med oss i publiken en fantastisk version av Like A Prayer… Jag hade minst sagt gåshud över hela kroppen och jag är fantastiskt glad att jag fick uppleva denna magiska stund – ett minne för livet!

Jag hoppades på att få se en fantastisk show och det var precis vad jag fick. Vansinnigt snygg och genomarbetad in i minsta detalj var den också – helt sjukt. Hatten av!

När är det dags för nästa turné?

/A

Leave a Reply