Human

Nej nu tar jag sportlov minsann!

Veckan har liksom bara rusat förbi, eller ja rusat var kanske till att ta i för jag har mest försökt vila mig frisk till gårdagens redovisning i skolan.

Kombinationen av jobb och en alldeles för lång to-do-lista förra helgen satte käppar i hjulet för sömnen och då tog det inte lång tid innan immunförsvaret ballade ur och släppte in en härlig förkylning/feber-kombo genom dörren. Förbaskat onödigt, men bara bita ihop och köra på, för man vill ju inte vika ner sig helt sista veckan innan lovet kan jag känna…

 Igår hade vi en fantastiskt rolig redovisning av vårt arbete med West Side Story.

Trodde knappt jag skulle kunna sjunga när jag försökte få igång rösten på morgonen, men adrenalin gör minsann susen och jag känner ändå att jag till slut fick ut det jag kunde för dagen, och kul var det!

Finns en liten teaser på min instagram, och på Facebook finner ni duetten jag sjöng tillsammans med Izabella.

  
Nu sitter jag och Emil i bilen på väg mot Lidköping där det vankas stor maskerad imorgon vilket kan bli väldigt spännande då vi inte ens hunnit prova kläderna vi tänkt ha på oss…

Imorgon är det ju dessutom sista deltävlingen av Mello! 

Förra veckan bjöd ju på ett minst sagt spännande race… Först och främst, hatten av för Oscar Zia. Vilken låt och vilket jäkla nummer – årets vinnare? Sen kommer då det stora frågan, hur kunde After Dark komma sist? Helt galet om man frågar mig, men jag får ju inte lämna in något veto tyvärr.

Tanken är väl att Molly skall ställa det berömda skåpet imorgon kan jag känna. Blir det så? Och kommer Linda Bengtzing lyckas att hålla schlagern i Mello vid liv? Det hoppas jag banne mig!

Må rätt låtar gå vidare.

/A

Leave a Reply