Skåne till Danmark?

Börjar bli en vana att resa genom Skåne nu den här veckan känner jag…
Efter en hyfsat lyckad audition i måndags, jag måste faktiskt känna mig nöjd så här efteråt känner jag, så har det varit full fart i skolan inför kommande veckas redovisningar och en annan sjukt kul grej som jag inte kan berätta så mycket om ännu… men håll till godo!

Tidigt i morse satte jag mig åter på tåget söderut igen, och snart är jag framme i Köpenhamn.

Passar på att hälsa på min fantastiska vän Mette som bor där, samtidigt som jag imorgon skall göra en audition som börjar med dansprov vilket känns både ångestladdat och spännande. Bra träning oavsett tänker jag även om jag innerst inne helst hade sjungit först, men den som lever får se och man lär väl sig något nytt varje dag?!

Ha en fantastisk helg!

/A

Leave a Reply