Späckad vecka på SMU!

Förra helgens äventyr i Köpenhamn gick faktiskt bättre än förväntat.

Jag gick visserligen inte vidare från steppen, men jag klarade i alla fall mitt eget mål som var att kunna känna att jag hängde med och inte behövde stå som Phoebe i Vänner helt out of the blue… Så länge man gör allt man kan går det inte att vara missnöjd, och det är faktiskt väldigt sant har jag fått lära mig den senaste tiden…

Fick ju dessutom hänga med Mette som jag inte träffat på evigheter så vad kan man då egentligen klaga på?!

Väl tillbaka i skolan drog sista veckan innan höstlovet igång med teaterredovisning och redovisning av ett kombinerat sång/dansnummer från Hairspray!


Full fart med andra ord, och i onsdags eftermiddag hade vi finbesök av självaste Fantomen, Peter Jöback!

Han berättade om sin sjukt fantastiska karriär och därefter sjöng hela klassen varsina låtar inför honom, Hans och Roine (konstnärliga ledare för utbildningen) för ett sedan få lite feedback, och ni kan ju tänka er själva hur nerverna var med den gyllene trion i samma rum!


En vansinnigt inspirerande eftermiddag där hela klassen levererade på sjukt hög nivå!

Nu är vi minsann riktigt värda ett litet höstlov känner jag!

/A

Leave a Reply