Kjempegøy.

Ja lite så kan man väl sammanfatta dagen tycker jag. Väldigt kul!

Visst jag är ingen dansare på det sättet att jag någon gång kommer kalla mig enbart dansare… Men trots att jag var nervös nog för att typ bajsa på mig så hade jag fantastiskt kul och kände mig nöjd med dansprovet ganska snabbt efteråt.

Man blir alltid besviken när man inte sätter ett steg precis rätt, men jag tycker nog allt att jag bjöd på mig själv och vågade slappna av på ett sätt som alla lärare hela tiden säger att jag måste göra.

Det var väldigt skönt att ha dansen avklarad först för sången kändes inte som dagens nervösa orosmoment på samma sätt, och det gick fint tycker jag.


Alltid svårt att avgöra ur egen synvinkel hur det låter/ser ut utifrån men jag tänker att det viktigaste är ju att man fått ut allt man har för dagen och får man det så kan man inte vara missnöjd.

Därför sitter jag nu på Gardemoen, tänker tillbaka lite på tiden då jag jobbade här som Cabin Crew, och känner mig nöjd och helt slut på samma gång.

Nu hoppas vi på det bästa och lyfter hem mot Stockholm!

/A

Leave a Reply