Upp och ned.

Sista veckorna har varit en riktig berg- och dalbana både fysiskt och psykiskt.

Misstänker att alla nej man fått på auditions tryckt ned mig lite hårdare än jag vågat tro… Och i kombination med en känslomässig vilsenhet även på det privata planet så har jag haft svårt att hitta någon glädje och motivation till att göra det jag gör om dagarna…

Tänker att det inte är något att himla om för vi har väl alla våra berg och dalar i livet, och jag känner faktiskt att det börjat vända så smått vilket är tur för imorgon ska vi casta till vår slutproduktion som vi sätter upp på Oscars i maj!

Kan inte berätta vilken musikal vi ska göra ännu, men snart så…


Var förbi Sofia och klippte av mig håret häromveckan så numera går jag runt och känner mig lätt naken om dagarna, men oj så skönt det är. Tack!


Den här veckan har vi riktig Deluxe-vecka på SMU med både casting och massa redovisningar av arbeten vi håller på med så vi har alla mentalt förberett oss på ordentligs urladdningar och kanske rent utav en härdsmälta lagom till fredag eftermiddag då vi går på sportlov.

Nu skall jag sjunga igenom låten till morgondagens casting ett par gånger och sen blir det sova för hela slanten!

/A

Leave a Reply