Efter skog.

Efter vi kommit ut ur skogen blev det minsann pang på rödbetan in i nästa block som sagt, och nästa fredag kan man officiellt kalla sig professionell musikalartist. Hur sjukt är inte det egentligen?

Jag lovade er ju att jag skulle försöka formulera lite mer kring hur jag känt, vad jag lärt mig och vad jag kämpat med under månaderna med Into the Woods. Det känns som det jag skrev på instagram häromveckan ändå sammanfattar det hela ganska bra…


Det är inte annat än att det ändå känns lite tomt, och den där bagaren hoppas man ju kunna få plocka fram fler gånger i framtiden!


Var hemma i Vinninga på en blixtvisit i helgen då farmor firade 75 år, men i morse fick det bli morgontåget hem mot Stockholm igen då det vankas både audition och redovisning i veckan. Sen skall jag dessutom fortsätta repa in materialet till sommarens shower jag kommer köra på Östersjön, men det berättar jag mer om nästa gång!

/A

Leave a Reply