Graduated!

Helt plötsligt har man fått en titel.

Professionell musikalartist!

Smaka på den, inte fy skam!


Tre år fyllda av utmaningar, glädje, svett, mentala kollapser, humörsvängningar, skratt, gråt och allt annat man kan tänka sig är nu till ända.

Jag har fått lära mig så vansinnigt mycket både som artist och privatperson, och jag är så glad att jag valde att göra den här resan!

Musikalsverige, nu kommer vi!

Och apropå utmaningar så sprang jag ju dessutom Stockholm Marathon förra helgen, och även om det var något av det absolut värsta jag gjort så måste jag göra det igen för det var så jäkla roligt på samma gång.


3.56 var lite långsammare tid än jag hade siktat in mig på från början, men å andra sidan så fick jag så mycket kramper som jag inte heller räknat med så What to do… bara komma igen nästa år, och 42km under 4 timmar är inte så illa pinkat ändå kan jag känna så här i efterhand!


Efter en festlig helg med ett regnblött besök på Summerburst som höjdpunkt så hoppade jag i förmiddags på båten för första gången, och då kanske ni undrar vad jag egentligen snackar om?


I sommar kommer ni nämligen hitta mig här, ombord på Tallinks Baltic Queen som kryssar mellan Stockholm och Tallinn, och det blir rock- och popshow för hela slanten!

Skall åka med en tur och repa nu innan jobbet börjar på riktigt nästa vecka. Så boka in en kryss om ni inte har något annat för er, det blir kul!

/A

Leave a Reply