Till havs.

Ja här sitter jag nu. Har varit ombord en vecka och det har rullat på fint med varannan kväll pop- och varannan kväll rockshow, och det är riktigt kul att få köra loss varje kväll!!


Känns som att man kom in i det här med båtlivet ganska snabbt och smidigt ändå, och jag är så glad att vi faktiskt har möjlighet till minst fem timmar i land varje dag, (Ena dagen hemma i Stockholm och andra dagen i Tallinn) för annars hade det känts väldigt gungigt under fötterna dygnet runt. Typ som under showen igår kväll, men det är väl det som kanske kallas spänning i vardagen?


Förra helgen innan jag gick ombord drog jag med mig Clarissa på en minst sagt magisk konsert med Celine Dion på Tele2.


Helt vansinnigt att man kan sjunga sådär bra live som hon gjorde, och kvinnan hade ju humor också! Sånt är alltid kul, samtidigt som hon kändes väldigt öppen, personlig och framför allt jordnära i sina mellansnack. En positiv överraskning, henne vill jag se fler gånger!


Känns på något sätt fantastiskt att jag fått se de flesta jag räknar som störst bland kvinnliga artister live… Madonna, Beyonce, Lady GaGa, Celine Dion… ja till och med självaste Whitney. Och även om hon inte levererade som man önskade sådär på hennes sista turné så fick jag i alla fall se henne på scen med egna ögon, och det var magiskt nog för i min bok är hennes röst den största av alla.


Jag måste bättra mig med uppdateringarna här så ni slipper läsa långa böcker varje gång jag uppdaterar något… Men förra helgen hann jag också med att se Diamond League på Stadion!

Längesen jag såg friidrott live och det är inte annat än att man saknar det lite varje gång. Riktigt fina förhållanden och en hel del bra resultat med 9.69 av De Grasse på 100m som höjdpunkt. (Visserligen i alldeles för stark medvind, men ändå!)

Nu börjar det snart bli dags att göra sig ordning för kvällens första showset. Vi kör tre set á 15 minuter varje kväll och ikväll är det svensk pop som står på agendan, det är nice!

Skepp o hoj!

/A


Leave a Reply