På land.

Senast jag uppdaterade satt jag ute på däck någonstans mitt i Östersjön…

Ikväll ligger jag på en madrass på golvet hemma hos syrran i Göteborg. Kontraster eller vad ska man kalla det? Jag trivs i alla fall med båda två känner jag och det är väl ändå härligt?!


Sista turen ut till Tallinn (för den perioden) hängde mamma och fadder Anki med vilket var riktigt mysigt, även om högsommar i Estland tydligen innebär 13 grader, halv storm och regn!?

Bättre lycka nästa gång!


Gick av båten förra söndagen och njuter nu av lite ledighet innan jag återvänder ombord på tisdag och rockar på nästan oavbrutet, bortsett från första helgen i augusti, till sista veckan av augusti. Häng med på en tur! Jag lovar, jag ska sjunga fint!


Hemma i Stockholm passade jag och Johanna på att ta en tur ut till Fjäderholmarna och det var en riktig succé, precis som pooldagen hemma hos Tess föräldrahem ute i Märsta!


Riktiga pangdagar kan man säga, och jag hann dessutom med både ett namngivningskalas och en examensfest innan jag i söndags tog ett okristligt tidigt morgonflyg från Arlanda till Göteborg. Men vad gör man inte för att gå på Liseberg?

Jag, Anna och Ennis har infört en tradition, som nu är inne på sitt fjärde år, där vi en gång om året kör en heldag på Liseberg!


En fantastiskt fin tradition, och med tanke på att vi ses alldeles för sällan då vi bor på olika kuster så har jag redan börjat räkna ner för kommande års femårsjubileum! Då har ju dessutom nya Valkyria premiär, och med tanke på hur förälskad jag blivit i Helix och nu i Loke så luktar det ju redan succé…


Har hunnit med att mysa en hel del med den här lilla godingen också. Morbrors lilla favorit, Elias!

Imorgon drar vi till Lidköping och i helgen vankas det dop, det blir kul!

/A

Leave a Reply