Ett oskrivet kapitel.

Lite så skulle man kunna säga om den höst som nu väntar…

Efter en festlig Pride-helg i Stockholm, två showiga veckor till sjöss, en 28-årsdag, ett bröllop och några dagar i Göteborg sitter jag nu på planet hem mot Stockholm med ett lätt ångestfyllt men samtidigt förväntansfullt psyke.
Sommaren har varit väldigt bra och ni som såg ”min-dag-ombord-storyn” på instagram förstod nog att även om båtlivet är lite speciellt så har jag haft väldigt kul.


Slitigt, absolut, men hur härligt är det ändå inte att man faktiskt fått stå på scen varje kväll och göra det man alltid drömt om att få göra!? 
Nu är kontraktet dock slut, i alla fall för den här gången, och det är dags att börja frilansa på riktigt som jag så fint valt att kalla det.

Föräldrabesök i Tallinn.
Födelsedagsbesök.

Att inte veta vad som väntar härnäst och att inte veta exakt när man får stå på scen är så klart inget man drömmer om när man är ett kontrollfreak som jag, men det är samtidigt så det kommer funka när man valt att ge sig in i den här branschen. Det är bara att försöka gilla läget och ge sig fan på att satsa fullt ut för att nå dit man vill, och det är precis vad jag tänker göra!

Jag har knappt hunnit vara hemma sen jag gick av båten i förra veckan, men det har varit full fart. 

Första stoppet blev en riktigt härlig reunion för Team Deluxe på Ida och Thomas fantastiskt fina bröllop nere i Hjo! Tänk att det redan gått fem år sen vi showade på Rhodos och instiftade Team Deluxe…


Andra stoppet blev Göteborg där det blev syskon- och kompishäng, men framför allt Elias-häng!


Han är så jäkla söt och samtidigt lätt beroendeframkallande för jag saknar honom liksom redan?!


Imorgon är det dags att svira på sig saluhalls-rocken igen och köra jobbhelg på NK. Planen för närvarande är att det är där ni kommer hitta mig varannan helg i höst medan jag förhoppningsvis hinner göra lite auditions och annat kul för att satsa vidare!

Ett oskrivet kapitel är till för att skrivas.

/A

Leave a Reply